Centralt belägen djurklinik

Kliniken finns mitt i centrala Piteå, alldeles vid busstationen, och är helt nyrenoverad och anpassad för vår verksamhet. Här hjälper vi er med alla slags smådjur, hund, katt, kanin, marsvin, hamster, råtta m.m. I anslutning till kliniken finns 7 platser för kundparkering.

 

Butik

Vi är återförsäljare för Royal Canin veterinärfoder. I butiken hittar du främst dietfoder, men vi har även några av Royals friskfoder i butiken. Är det något foder vi saknar hjälper vi dig gärna med att ta hem det åt dig. I butiken finns även hudvårdsprodukter, fodertillskott och andra tillbehör.

2016-08-04 17.28.32

Poliklinik

Vi har två undersökningsrum, där vi efter registrering i receptionen tar emot dig och ditt djur. Här utför vi vaccinationer, undersöker djuret, tar blodprov mm.

2016-08-12 11.10.23 2016-08-12 11.06.42

Röntgen

Röntgen är ett värdefullt verktyg i vårt diagnostiska arbete. Vår utrustning är helt ny vilket innebär lägre strålningsdoser för både djur och människor. Vi utför mjukdels-, skelett- och kontrastundersökningar. Du är även välkommen till oss för armbågs-, knä- och höftledsröntgen, allt enligt Svenska Kennelklubbens regler.

2016-08-12 09.28.22

Laboratorium

I vårt välutrustade laboratorium kan vi analysera de flesta blod-, cell- och urinprover. De flesta provsvar får du som djurägare inom 30 minuter. Är det något prov utöver det vanliga som behöver analyseras, har vi goda kontakter med ett flertal ackrediterade laboratorier, både i Sverige och utomlands.

2016-08-12 09.19.50

Operation

Alla operationer sker på vår operationsavdelning som har avancerad övervakningsutrustning. Här utför vi många av de vanligt förekommande operationerna, såväl tidsbokade som akuta.

Hembesök

Vi gör hembesök, om du vill att din hund eller katt ska få avsluta sitt liv i sin trygga hemmiljö så utför vi avlivningar i hemmet. Ring för mer information.

När det gäller utredningar och mer avancerade undersökningar finns bättre förutsättningar för det på plats på kliniken. Därför uppmuntrar vi hund- och kattägare att i första hand besöka oss på kliniken.